• 13/06/2016
  • Yritys

LIQUI MOLY Team Engstler menestyi Thaimaassa, kun

Andy Yan voitti TCR Asia Series -viikonlopun molemmat lähdöt
Aasian TCR-sarjan toinen kisaviikonloppu järjestettiin 10.–12.6.2016 Buriramissa Thaimaassa. Ilman lämpötila oli 35 astetta ja asfaltin 65 astetta, joten kilpailulähdöt olivat haastavia niin kuljettajille, tallille kuin Engstler Golf -autoillekin. "Olemme todella ylpeitä, kisaviikonloppu oli niin hyvä ja jännittävä kuin vain voi olla", kommentoi tallipomo Kurt Treml LIQUI MOLY Team Engstlerin saavutuksia Thaimaassa. Kummatkin Engstler-kuljettajat, Andy Yan ja Filipe de Souza, ajoivat vahvasti heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien. He jatkoivat samaa rataa myös aika-ajoissa. Andy Yan ajoi heti alkuun nopeimman kierroksen ja oli nappaamassa paalupaikkaa, mutta iloa ei kestänyt pitkään, sillä yksi kilpakumppaneista alitti ajan sekunnin murto-osalla. Yanin oli hyökättävä vielä kerran, ja hän teki jälleen parhaan kierrosajan. Siten hän pääsi lähtemään paalupaikalta ensimmäiseen lähtöön. Yanin tallikaveri de Souza lähti matkaan 5. sijalta. Kummatkin LIQUI MOLY Team Engstler -kuljettajat ajoivat jännittävän kisan täynnä ohitusyrityksiä ja kaksintaisteluita. Yan ohitti ruutulipun lopulta ensimmäisenä, de Souza sijoittui viidenneksi. Myös toinen lähtö oli jännittävä. Team Engstlerin kummallakin kuljettajalla oli selvä tavoite: sijoituksen säilyttäminen tai parantaminen, mutta samalla onnettomuuksien varominen. Muutoin lopputuloksena voisi nimittäin olla keskeytys ja tärkeiden pisteiden menetys. Sanottu ja tehty. Andy Yan nappasi jälleen voiton LIQUI MOLY Team Engstlerille, ja Filipe de Souza sijoittui neljänneksi. Yan johtaa tällä hetkellä myös sarjan kokonaistilannetta.