• 29.12.2017

Nieuwe internetpresentatie van LIQUI MOLY

Olieproducent geeft zijn webstek een make-over

December 2017 – De Duitse olie- en additievenspecialist LIQUI MOLY heeft zijn internetpresentatie een make-over gegeven. De nieuwe website is responsief en kan eenvoudig met de smartphone worden bekeken. En dat zowel in het Nederlands als in het Frans. „De gebruikers moeten snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken“, aldus Oliver Knobling, die leiding geeft aan de Belgische divisie van LIQUI MOLY.

Kern van zowel de oude als de nieuwe site is de gratis oliewegwijzer. Op basis van het automerk, het model en de motor verschijnt er een lijst met oliesoorten die specifiek geschikt zijn voor het betreffende voertuig. Juist omdat olie tegenwoordig een vloeibaar reserve-onderdeel vormt, dat precies bij de motor moet passen, is het zo belangrijk om de juiste soort olie te kiezen. Ongeschikte olie in de auto is als het inbouwen van een verkeerd onderdeel.

Qua inhoud is de nieuwe website analoog van opzet als de Duitse en internationale LIQUI MOLY-websites. De opbouw is beter gestructureerd en overzichtelijker gemaakt. Ook de teksten zijn onder handen genomen. Er is nu een omvangrijke FAQ-vraagbaak waarin vaak gestelde vragen worden behandeld als „Kan ik motoroliën met elkaar mengen“ en „Wat gebeurt er, als ik teveel motorolie in de tank heb gedaan“.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit International
Telefon:
+49 731 1420-189
Fax:
+49 731 1420-82
E-Mail:
peter.​szarafinski@​liqui-​moly.de