• 24.07.2018
  • Unternehmen

LIQUI MOLY fornyer seg

Den norske nettsiden har fått ny design

Juli 2018 – LIQUI MOLY, den tyske eksperten på olje- og tilsetningsstoffer, har redesignet den norske nettsiden www.liqui-moly.no. I tillegg til en tydeligere struktur, har nettsiden fått flere ekstra funksjoner og nytt innhold. «Det er nå enklere for de besøkende å finne den informasjonen de er ute etter», forklarer Ingo Linder, som er ansvarlig for det norske markedet hos LIQUI MOLY.

Rent innholdsmessig er den nye nettsiden lagt opp på samme måte som de tyske og de internasjonale LIQUI MOLY-nettsidene. Strukturen har blitt tydeligere og mer oversiktlig. Også innholdet har blitt fullstendig omarbeidet. Det har nå blitt lagt til en omfattende «Ofte stilte spørsmål»-seksjon som gir svar på typiske spørsmål som for eksempel «Kan jeg blande motoroljer?» eller «Hva skjer hvis jeg fyller på for mye motorolje?». Den nye nettsiden er responsiv og kan enkelt brukes med smarttelefon.

Nå som før er kjerneelementet den kostnadsfrie oljeveiviseren. Her kan kundene legge inn opplysninger om kjøretøyet sitt for å få en liste over egnede oljer. Det er også mulig å søke via bilmerke, modell og motor. Oljen er i dag en flytende reservedel som må passe nøyaktig til motoren, og derfor er det utrolig viktig å velge riktig. Å fylle feil olje er som å montere en reservedel som ikke passer.