• 20.03.2018
  • Unternehmen

Ansiktslyft för LIQUI MOLY på nätet

Oljetillverkarens svenska webbplats får ny fräsch design.

Mars 2018.   Nu har LIQUI MOLY – den tyska specialisten på oljor och tillsatser – gett sin svenska webbplats www.liqui-moly.se ett nytt utseende. Men inte bara det – nya funktioner, nytt innehåll och bättre struktur hör också till förändringarna. ”Nu kan besökarna på vår webbplats hitta önskad information mycket snabbare”, berättar Ingo Linder, som är ansvarig för LIQUI MOLY i Sverige.

Innehållsmässigt följer den nya webbplatsen de tyska och internationella versionerna. Strukturen är tydligare och mer överskådlig. Även innehållet är nytt. Nu finns det en innehållsrik FAQ-avdelning med svar på vanliga frågor, som ”Kan man blanda olika motoroljor med varandra”, eller ”Vad händer om jag häller på för mycket olja i motorn?”. Den nya webbplatsen är snabbnavigerad och problemfri att använda, även från en smartphone.

Huvudfunktionen, både på den gamla och nya webbplatsen, är den kostnadsfria oljeguiden. Här räcker det med att ange registreringsnumret, så visar oljeguiden en lista över vilka oljor som lämpar sig för det aktuella fordonet. Man kan också ange bilmärke, modell och motortyp för att se passande motoroljor. Motorolja är i dag mer som en ”flytande reservdel” som måste vara perfekt anpassad för den specifika motorn. Att fylla på med fel olja blir då som att montera fel reservdel! Därför är valet av olja mycket viktigt. LIQUI MOLY:s oljeguide gör valet enkelt.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit International
Telefon:
+49 731 1420-189
Fax:
+49 731 1420-82
E-Mail:
peter.​szarafinski@​liqui-​moly.de