• 26-03-2019
  • Virksomhed

LIQUI MOLY og Betamotor samarbejder

Olieproducenten og motorcykelfabrikanten forlænger deres samarbejde

Marts 2019 – Den tyske oliespecialist LIQUI MOLY fortsætter sit samarbejde med den italienske motorcykelfabrikant Betamotor. Siden 2014 er alle maskiner i Beta-fabrikken løbet af båndet med LIQUI MOLY-olie i motoren. Nu har de to firmaer besluttet at fortsætte deres samarbejde mindst til 2021. „Dermed fortsætter vi vores succeshistorie på motorcykelområdet“, siger Carlos Travé, der hos LIQUI MOLY er ansvarlig for forretningen med tohjulsforretningen.

Betamotor hører til de ældste stadig producerende motorcykelproducenter og er en fast størrelse i Trial og Enduro. Således har Steve Holcombe i de sidste to år kørt sig til verdensmestertitlen på en Beta ved Enduro Grand-Prix. Ud over førstepåfyldningen af Beta-motorcykler i produktionen støtter LIQUI MOLY også Betas fabriksteam.

LIQUI MOLY har en hel række olier specielt til motorcykler: til totaktere og firetaktere, til rollere og racere, til road- og off roadmaskiner. Den gratis olieguide, som du finder på www.liqui-moly.com, kan med få klik vise dig, hvilken olie der er den bedste til hvilken motorcykel. Men LIQUI MOLY tilbyder ikke kun olier, men også additiver, plejeprodukter, serviceprodukter og meget mere specielt til motorcykler. „Dette omfattende sortiment med hen ved hundrede produkter i tohjuls-kemi er karakteristisk for os“, forklarer Carlos Travé.

„Alle vores olier fremstilles i Tyskland“, siger Carlos Travé. „Det er ikke kun Betamotor, der stoler på denne kvalitet, men også kørerne i motorcykelverdensmesterskaberne Moto2 og Moto3. De kører alle med LIQUI MOLY.“

Tobias Gerstlauer
Leiter Öffentlichkeitsarbeit D/A/CH
Telefon:
+49 731 1420-890
Fax:
+49 731 1420-82
E-mail:
tobias.​gerstlauer@​liqui-​moly.de