• 04-02-2019
  • Virksomhed

LIQUI MOLY: Første verdensomspændende online-kampagne en stor succes

Olie- og additivspecialist får positivt resultat – kampagne kørte på 50 sprog og i 128 lande

Februar 2019 – Den første verdensomspændende online-kampagne blev en stor succes for den tyske olie- og additivspecialist LIQUI. Firmaet havde sat en milliard visninger som sit mål. „ Men i virkeligheden gik det så godt, at vi til slut nåede op på 1,6 milliarder visninger“, siger administrerende direktør Ernst Prost.

LIQUI MOLY har bevidst anlagt sin tremåneders digitalkampagne bredt. Den kørte på 50 sprog i 128 lande. Tyskland vejede naturligvis tungt som hjemmemarked, og det samme gjorde stærke internationale markeder som USA. Men kampagnen kørte også i Togo, Haiti og Mongoliet.

„Dermed har vi gjort LIQUI MOLY-mærket mere kendt internationalt og støtte vores forhandlere lokalt“, siger Ernst Prost. De kunne endda klikke sig ind i kampagnen og dermed udnytte den bedre individuelt. „Det kostede dem ikke en cent“, understreger direktøren.

Et led i kampagnen var et spil, der lokkede med eksklusive byrejser som præmie med VIP-ticket til et løb i motorcykelverdensmesterskabet MotoGP. LIQUI MOLY har i mange år været til stede ved MotoGP. På verdensplan har over 85.000 deltaget i spillet. Vinderne blev John Jester fra Easley i South Carolina, USA (rejse til Berlin), Frank Stege-Schilly fra Düsseldorf i Tyskland (rejse til New York) og Vicko Peovic fra Sabetta i Rusland (rejse til Malaysia). LIQUI MOLY vandt også, nemlig mere end 25.000 newsletterabonnenter.

„Denne kampagne var en storslået succes“, forklarer Ernst Prost. „Dermed har vi også vist konkurrenterne, hvem der har førertrøjen på.“