• 18-09-2018
  • Virksomhed

LIQUI MOLY allierer sig med Chicago Bulls

Toårig reklameaftale mellem den tyske olieproducent og NBA-holdet

(Kopie 6)

September 2018 – Den tyske olie- og additivspecialist LIQUI MOLY allierer sig med Chicago Bulls. Reklame på stadion og de sociale medier skal udnytte den store opmærksomhed, der er om det amerikanske basketballhold. For det lægger LIQUI MOLY et syvcifret beløb. "Det er vores største sponsorat i Nordamerika nogensinde," siger Peter Baumann, marketingchef hos LIQUI MOLY.

Olieproducentens logo vil være tydeligt at se i United Center, blandt andet på begge kurvestativer, samt på Bulls digitale kanaler. Desuden får LIQUI MOLY mulighed for at invitere kunder til at se Bulls og deres kampe.

"Det transatlantiske samarbejde er ikke kun en investering i vores forretning i USA – det rækker meget længere end det", siger Peter Baumann. Globalt følger hundrede af millioner af fans kampene i NBA, der er langt den mest populære basketballliga i verden. Hertil kommer, at Chicago Bulls har særligt mange og loyale fans, ikke bare i Nordamerika, men også i Sydamerika, Europa, Asien og Australien. Klubben anslår antallet til 175 millioner i hele verden – ingen andre professionelle hold i USA kan slå det.

"En attraktiv sportsgren, en kendt liga og et stærkt hold med mange fans er for os den perfekte blanding", forklarer Peter Baumann. "Gennem samarbejdet vil vi øge kendskabet til LIQUI MOLY – først og fremmest i Nordamerika, men også andre steder. I kraft af deres internationale orientering er både Chicago Bulls og LIQUI MOLY globale mærker på deres respektive områder".

"Vi glæder os over at have finde en stærk partner i LIQUI MOLY. Et premiummærke, der har samme internationale gennemslagskraft og konstante stræben efter kvalitet og optimale ydelse som os, er et rigtig godt match for os", siger Matthew Kobe, Vice President of Business Strategy & Analytics hos Chicago Bulls.

Selvom LIQUI MOLY hovedsageligt har sponsorater inden for motorsport, ser man oftere og oftere mærket uden for racerbanen. I hjemlandet Tyskland har LIQUI MOLY gennem flere år være eksklusiv partner til Ratiopharm Ulm, der spiller i den tyske Basketball-Bundesliga, og i USA har LIQUI MOLY gennem et år været engageret i ishockey via LA Kings i NHL.

LIQUI MOLYs forretning i USA vokser. I det første halvår steg omsætningen med over 40 procent sammenlignet med det foregående år. Tidligere har virksomheden investeret massivt på det amerikanske marked og mere end fordoblet antallet af medarbejdere der i løbet af de seneste to år.

Tobias Gerstlauer
Leiter Öffentlichkeitsarbeit D/A/CH
Telefon:
+49 731 1420-890
Fax:
+49 731 1420-82
E-mail:
tobias.​gerstlauer@​liqui-​moly.de